9 év után végre kibontotta a házaspár a nászajándékát, amin az állt: “ne nyissátok ki”

Share on facebook
Facebook
Ezt a nászajándékot még te is meg fogod könnyezni!

Az esküvőkön az ifjú párok mindig kapnak nászajándékokat – ez Kathy és Brandon Gunn esetében is így volt. A legtöbb esetben a pár pénzt kér, hogy fedezzék az esküvő kiadásait, és csak ritka esetben kapnak tárgyi ajándékot. Mikor Kathy és Brandon nyitogatták a borítékokat, észrevették, hogy az egyik ajándék mégsem az, amire számítottak. A csomagot az egyik nagynéni adta, amire ez volt írva:

“Ne nyissátok ki az első nézeteltérésetekig”

Egyértelmű volt számukra, hogy betartják a kérést, míg először össze nem vesznek a házasság után. Azonban Kathy azt nyilatkozta, hogy 9 év alatt sem nyitották ki a borítékot annak ellenére, hogy voltak vitáik. Úgy gondolták, hogy ha kinyitják, akkor az egy jele annak, hogy elbukott a kapcsolatok, és nem tudják, hogyan tovább, mit kell csinálni annak érdekében, hogy megmentsék házasságukat. Ennek köszönhetően mindig újraértékelték a nehéz szituációkat, és várták, hogy bekövetkezzen a legrosszabb veszekedésük, mikor úgy érzik, muszáj kinyitni.

A cikk folytatásáért kattints a következő oldalra!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg másokkal is! ❤️

Share on facebook
Megosztás Facebookon
Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelhet

Ajánlott

Kövesd oldalunkat Facebookon

Weboldalunk csak tájékoztató jelleggel közöl információkat, konkrét orvosi panasszal és kérdéssel forduljon kezelőorvosához! A weboldalon található tartalmakért felelősséget nem vállalunk. Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! 

Felkapott

Neked ajánljuk