A 90-es évek szívtipró színésze ma szakácsként keresi a kenyerét

Share on facebook
Facebook
Édesanyjától tanulta ki a főzés mesterségét Freddie Prinze Jr.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror, az 1997-es év egyik legnagyobb sikerű filmje volt. És bár sokak a borzongás miatt vásároltak jegyet a mozikba rá, a tini lányok inkább a piszkosul jóképű főszereplő miatt ültek be a filmre. A 90-es évek végétől több filmben is láthattuk a színészt, többek közt A csaj nem jár egyedülben, a Nyakiglove-ban, és nem utolsó sorban a Scooby Doo-ban is. Érdekesség továbbá, hogy a színész részben PuertóRicó-i, részben magyar származású.
Végül a konyhában találta meg a hivatását. 2016-ban kiadták a receptjeit tartalmazó írást is.
“Gyerekként engem nem érdekeltek a sportok, szóval ahelyett, hogy kint fociztam volna a többiekkel, a tűzhely mellett álltam anyámmal. Recepteket tökéletesítettünk, megmutatta, mi a hibátlan olasz szószok titka, és abba is beavatott, mi a helyes felhasználása annak a chilinek, ami a környékünkön nőtt. Mindent tőle tanultam.” – nyilatkozta.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg másokkal is! ❤️

Share on facebook
Megosztás Facebookon
Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelhet

Ajánlott

Kövesd oldalunkat Facebookon

Weboldalunk csak tájékoztató jelleggel közöl információkat, konkrét orvosi panasszal és kérdéssel forduljon kezelőorvosához! A weboldalon található tartalmakért felelősséget nem vállalunk. Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! 

Felkapott

Neked ajánljuk