Ezeknek a csillagjegyeknek hatalmas anyagi gyarapodásban lesz részük augusztusban

Share on facebook
Facebook

Mi várható az anyagiak terén a nyár utolsó hónapjában? Augusztusban jobb kétszer átgondolni minden ajánlatot, és fenntartásokkal kezelni, ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen (légy óvatos!). Most pontos tervezéssel, némi bátorsággal és tudatosággal jó pénzügyi eredménnyel zárulhat a nyár.

Kos: Augusztusban egyszerű pletykaként kezelhetsz néhány olyan hírt, ami anyagi lehetőségeket jelenthetne számodra. Mivel túl szépnek hangzanak, ráadásul a mellettük szóló érvek is megkérdőjelezhetőek, ezért ezeket eleinte nem akarod komolyan átgondolni.

Az nem baj, ha óvatos vagy, de legalább hallgasd meg azokat az üzleti ajánlatokat, amelyekkel megkeresnek a nyár utolsó havában, mert nem kizárt, hogy végül jól fogsz járni valamelyikkel! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd az augusztus 3-ig tartó, majd a 19-től kezdődő időszakra. A spórolásra az augusztus 4-től 18-ig tartó időszak lesz ideális. Óriási szerencse érhet, ha “sok szerencsét” komment beírása után gördítesz lejjebb a Facebookon!

Ha kos a csillagjegyed, akkor mindenképp nézd meg a mágikus gyűrűdet IDE KATTINTVA!

A következő oldalon megtalálhatod a KÖVETKEZŐ CSILLAGJEGYET, aki augusztusban anyagi gyarapodásban vesz részt!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg másokkal is! ❤️

Share on facebook
Megosztás Facebookon
Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelhet

Ajánlott

Kövesd oldalunkat Facebookon

Weboldalunk csak tájékoztató jelleggel közöl információkat, konkrét orvosi panasszal és kérdéssel forduljon kezelőorvosához! A weboldalon található tartalmakért felelősséget nem vállalunk. Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! 

Felkapott

Neked ajánljuk