Szalai Ádám bejelentette, visszavonul!

Share on facebook
Facebook

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és focistája a mai napon (2022.09.21, szerda) bejelentette, hogy a Nemzetek Ligája-sorozatot követően visszavonul a címeres meztől, és nem fog többet a pályán szerepelni. A lemondást követően Marco Rossi is megszólalt, hogy mi a véleménye a focista visszavonulásával kapcsolatban.

Mutatjuk, hogy mit mondott a rendkívüli sajtótájékoztatáson (Telkin történt, ma 15:30-kor) Szalai Ádám a mai napon…

A cikk folytatódik, ehhez nyomj a következő oldal gombra a hirdetés alatt!

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg másokkal is! ❤️

Share on facebook
Megosztás Facebookon
Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelhet

Ajánlott

Kövesd oldalunkat Facebookon

Weboldalunk csak tájékoztató jelleggel közöl információkat, konkrét orvosi panasszal és kérdéssel forduljon kezelőorvosához! A weboldalon található tartalmakért felelősséget nem vállalunk. Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! 

Felkapott

Neked ajánljuk

Zenék

15 legjobb zenéje a 2000-es évek legnagyobb gengszter rapperének, OGLI G-nek

Összeszedtük nektek Ogli G 15 legjobb zenéjét, amit a 2000-es években nagyon sokszor hallhattál, sőt a mai napig hallgatod, hiszen nagyon sokan szeretik Oglizán András zenéit, és pörgetik ezeket otthon, vagy az autójukban. A magyar rapper a pesti éjszakai élet ismert alakja volt akkoriban, 1999-ben ő alapította meg a TKO-t Kicsi Tysonnal. Ogli 2021-ben visszavonult, a mai napig szeretjük a zenéit.

Tovább a cikkre »